Wilt u DIER! in de klas? Of een aaiDIER! voor uw zorginstelling of dagbesteding in de omgeving van Emmen of Groningen? Misschien uw lessen kracht bij zetten door middel van een workshop met echte dieren? Dat kan! DIER! heeft de verschillende mogelijkheden voor u hieronder op een rijtje gezet. Klik op de banners voor meer informatie. We kunnen natuurlijk ook ingaan op uw specifieke wensen. 

DIER! Educatie

DIER! wil uw school de mogelijkheid bieden echte dieren in de klas te halen. En zeg nou eerlijk: wat is er nou leuker om in uw themaweek of lessen kracht bij te zetten?

DIER! wil zorginstellingen de mogelijkheid bieden echte dieren in huis te halen. DIER! is er van overtuigd dat mensen niet zonder dieren kunnen. Dieren zijn er gewoon en oordelen niet.

Welke dieren heeft

DIER!​ ?

DIER! heeft een aantal verschillende diersoorten die we mee kunnen nemen.We hebben het dan over alledaagse dieren als honden, maar ook over fretten en zelfs een echte slang!

Wilt u meer informatie? Stuur ons een mail!

​Wij kunnen ook een compleet lesprogramma bieden. Zo bieden we een lesprogramma voor het voortgezet onderwijs, MBO en HBO: CLICK ik heb je! Waarin theorie en praktijk samenkomen.

 

2012 © Copyright DIER! No animals were harmed in the making of this site or at any other time ;-)

KvK nummer: 56533225

  • w-facebook