DIER! Uitlaatservice

De uitlaatservice neemt uw hond mee uit voor een lange wandeling, wanneer u dat zelf niet kan. We halen uw hond bij u thuis op, maken een wandeling en leveren de hond moe maar voldaan weer af. Uw hond geniet van een gezellige wandeling met leuke hondenvriendjes.

Waar en hoe wordt uw hond uitgelaten?
Ik ben geïnteresseerd en dan?

De groepswandelingen vinden plaats in hondenlosloopgebieden. In Emmen bijvoorbeeld in het Noordbargerbos, de Emmerdennen of bij de rietplas.                

                                          om te zien waar we wandelen!

We zorgen ervoor dat de honden geen overlast veroorzaken voor andere wandelaars. Zo ruimen we altijd de poep op! En lijnen we de honden aan indien nodig. We hebben water bij ons, zodat de honden na de wandeling hun dorst kunnen stillen.

Na de wandeling brengen we uw hond weer naar huis, vullen de waterbak en geven hem desgewenst te eten. Wanneer u een handdoek klaar legt kunnen we de poten schoonmaken.

Het uitlaten van uw hond geschiedt volgens de algemene voorwaarden.

Uw hond moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

Het is voor ons van belang dat de hond los kan lopen en niet weg loopt uit angst, hormonen, jachtinstinct etc. Hij of zij moet luisteren naar zijn naam en zich makkelijk aan laten lijnen. De hond dient gesteriliseerd of gecastreerd te zijn. En het allerbelangrijkste: de hond mag niet agressief zijn naar mensen of andere honden. 

Voldoet uw hond aan deze voorwaarden?

Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Indien er op de gewenste dagen plek is, maken we een afspraak voor een intake-gesprek. Tijdens het gesprek en de proefwandelingen beoordelen we of uw hond met ons mee kan wandelen. 

Besluiten we, na het gesprek en de proefwandeling, met elkaar in zee te gaan, dan vullen we de contracten in en ondertekenen we deze. We laten u hond hierna uit op de afgesproken dagen. 

Wanneer wandelen?
10-wandelingen-
kaarten.

We wandelen van maandag tot en met vrijdag tussen half 11 en 15 uur met uw hond. Vaak lopen we twee wandelrondes op één dag. Omdat in het halen en brengen van de honden ook veel tijd gaat zitten, beginnen we rond half 10 uur al met het ophalen van de honden. We lopen de eerste ronde dan van ongeveer 11 tot 12 uur. Daarna brengen we de honden van de eerste ronde naar huis en halen die van de tweede ronde op. We wandelen de tweede ronde ongeveer van 13:30 tot 14:30 uur. Deze tijden kunnen door omstandigheden weleens wat afwijken.

We werken met een systeem van 10-wandelingenkaarten. Deze werkt hetzelfde als de vroegere strippenkaart. U betaalt deze kaart vooraf en elke wandeling wordt afgetekend op de kaart. De wandelingen duren gemiddeld een uur.  Bekijk de                         voor onze prijzen.

2012 © Copyright DIER! No animals were harmed in the making of this site or at any other time ;-)

KvK nummer: 56533225

  • w-facebook
20150130_113240.jpg