DIER! voor het eerst met dieren in de klas.

04 oktober 2012

 

Basisschool de Kienstobbe in Weiteveen stond vanmiddag een klein beetje op z'n kop! Het was er op z'n minst een gigantische beestenboel, want DIER! bracht er een bezoekje. En DIER! komt nergens zonder...? DIERen! natuurlijk.

De kinderen vonden het geweldig dat wij er waren. We lieten ze alle dieren zien, voelen en zelfs ruiken die we mee hadden genomen. En dat waren er behoorlijk wat!

We hadden Frya de hond mee en zij liet de kinderen lachen om de kunstjes die ze kan. Daarna mochten ze haar natuurlijk aaien en knuffelen. Ook Marbles de kat liet zich door alle kinderen aaien. Daarna kwam er een klein varkentje, Charlotte genaamd, de klas in. Die voelde wel anders. Een van de kinderen omschreef het als "stiekelig". Ruiken mocht natuurlijk ook, want is het nou echt waar dat varkens stinken? Geen van de kinderen vond dat onze Lotte stonk. Het dier dat hierna kwam, Prelude de fret, voelde wel weer heel zacht, maar poeh wat een lucht! Ergens kwam ook nog Pepootje de kip aan de beurt. Een paar van haar losse veertjes waren erg in trek. Als afsluiter mocht Ssssshizzle de slang zijn entree maken. Een juf stond griezelend achter in de klas, maar de meeste kinderen waren helemaal niet bang en durfden zelfs op de foto met hem! Stoer hoor!

Hierna keerde de rust langzaam terug in de klas en liepen Marbles en Frya rond terwijl de kleuters een tekening maakten. Iets voor 3 uur stopten we alle dieren weer in de auto en werden uitgezwaaid door de kleuterklas. Tot de volgende keer!

Training

​DIER! Training helpt van uw puppy een gehoorzame, trouwe, maar vooral lieve hond te maken...

Oppasservice

DIER! Oppas zorgt voor je huisdieren wanneer je op vakantie gaat. Niet in een dierenpension of - hotel, maar ...

Uitlaatservice

DIER! Uitlaatservice laat uw hond voor u uit wanneer u daar zelf niet aan toe komt. We halen uw hond...

 

2012 © Copyright DIER! No animals were harmed in the making of this site or at any other time ;-)

KvK nummer: 56533225

  • w-facebook

2012 © Copyright DIER! No animals were harmed in the making of this site or at any other time ;-)

KvK nummer: 56533225

  • w-facebook